štvrtok 4. apríla 2013

Street FASHION

Krásny jarný outfit! A to aj napriek tomu, že je ladený prevažne do čiernej farby. Pretože kvety sú hitom tejto jarnej sezóny. Asi netreba vysvetľovať prečo...
Tohtoročnú nekonečnú zimu treba oživiť aspoň jarným outfitom. Napríklad takouto pastelovou sukničkou s krásnym kvetovaným opaskom.  A aby to nebolo až príliš romantické, stačí kombinácia s koženou bundou, ktorá nikdy nesklame.
Hoci len nedávno nám prestalo snežiť, jar sa predsa len blíži. A tak ju treba privítať štýlovo! Denimová košeľa, sukňa sviežej jarnej farby, no aj jednoduchý klobúčik totiž patria k horúcim trendom tejto sezóny!
Potlač krížov je skutočne in. Táto slečna ich má dokonca hneď na dvoch kúskoch - vybíjaných kraťasoch, ktoré farebné kvetované krížiky obrátené naopak krásne oživili a tiež na tričku. Celý outfit pôsobí zároveň trochu rockersky vďaka výrazným doplnkom aj roztrhaným pančuchám.
Pastelovými farbami na jar nič nepokazíte. Dokonca ani v tom prípade, ak si dáte každý kúsok inej farby! Dôkazom toho je aj tento outfit, v ktorom sa spája elegancia, ktorú predstavuje blazer spolu s topánkami v štýle Oxford s ležérnosťou, ktorú zas zastupuje pohodlné tričko.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára