streda 20. februára 2013

Street FASHION

Krásny zimný outfit! Originálne tričko s potlačou spolu s jednoduchou vybíjanou čiapkou dávajú celému outfitu istú dávku rebelského šmrncu.
Army móda teraz naozaj fičí a tento outfit je toho dôkazom! Nositeľka nohavice skvelo skombinovala s na prvý pohľad obyčajnou mikinou, masívnym náhrdelníkom aj slnečnými okuliarmi. Vyzdvihujem tmavočervený rúž, ktorý outfitu dodáva štipku rebelskej elegancie.
Zaujímavé legíny s potlačou skvelo dopĺňa tričko, ktoré má napriek svojej jednoduchosti niečo do seba. Stačia už len conversy, a úžasný, no zároveň pohodlný outfit je na svete.
Takto si predstavujem modernú mestskú ženu!  Obyčajné sako skvelo dopĺňajú výraznejšie zlaté nohavice, originalitu zastupujú drevené podpätky na topánkach a skvelý štýl outfitu dodáva jednoduchý čierny klobúčik. 
Pre laikov možno tento outfit pôsobí smiešne, no skutoční módni znalci určite ocenia originalitu tohto pána! Bunda, ktorá pôsobí dojmom že je "naruby", pod ňou károvaná košeľa s kravatou či skvelé topánky sú skutočným tromfom! Dostal ma aj army dáždnik, ktorý sa k bunde skvelo hodí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára