piatok 22. februára 2013

Movie: Step Up Revolution


Nedávno som videla najnovší Step Up a musím povedať, že je rozhodne najlepší! Je to príbeh tanečnej skupiny The MOB, ktorá sa zviditeľňovala skutočne originálne. Jej členovia spôsobovali doslova revolúciu, keď napríklad zastavili dopravu na Ocean Boulevard a tancom začali strhávať pozornosť nielen okoloidúcich, ale aj samotných médii, o čo im šlo. Okrem toho ukázali úžasne prepracované choreografie v múzeu, banke, či v reštaurácii.
Čo by to bol sa Step Up bez lásky. Tento krát sa hlavná postava Sean (Ryan Guzman), ktorý vedie skupinu zamiluje ako inak do tanečnice Emily (Kathryn McCormick), ktorej snom je tancovať na profesionálnej úrovni. Aby sa dobre pripravila na konkurz rozhodne sa, že sa stane súčasťou The MOB. No samozrejme, má to aj háčik. Emilyn otec, bohatý biznisman nesúhlasí s tým, aby sa jeho dcéra poflakovala s bandou pouličných tanečníkov...
Ak vás bavili predošlé časti, táto sa vám určite zapáči tiež! Odporúčam pozrieť najmä kvôli skvelým choreografiám, ktoré sú naozaj úžasne premyslené do detailov.

Trailer k filmu:


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára