utorok 12. februára 2013

GRAMMY Awards 2013

V nedeľu, 10.2.2013 sa konal už neuveriteľný 55. ročník odovzdávania hudobných cien Grammy. Do Staples Center v Los Angeles si to tak namierilo množstvo celebrít z hudobného priemyslu, ktoré sa snažili zaujať okrem iného aj výzorom. Na tom mali výrazný podiel samozrejme outfity, ktoré boli skutočne rozmanité. Hoci organizátori tento rok požiadali, aby dámy neodhaľovali viac ako treba, na kráse to skvelým róbam vôbec neubralo, práve naopak. Veď posúďte sami.

Pop diva Rihanna bola nepochybne kráľovnou večera ! V krvavo-červenej róbe od arabského návrhára Azzedine Alaia  doslova žiarila!
Taylor Swift na červenom koberci zdôraznila svoju jemnosť vo vzdušných šatách smotanovej farby z dieľne gréckeho dizajnéra J. Mendela.
Country speváčka Carrie Underwood na Grammy zvolila  róbu od Cavalliho. Neprehliadnuteľný bol aj 381 karátový náhrdelník od Johnathona Arndta.
Katy Perry síce svoje prednosti vystavila na obdiv, no decentným spôsobom. V šatách od Gucciho v zaujímavej farbe vyzerala naozaj skvelo.
Speváčka Ashanti zvolila čiernu róbu s aplikáciou kvetov od Tonyho Warda z kolekcie Couture, v ktorých zvýraznila svoju ženskosť.
Alexa Chung zvolila na toto podujatie naozaj nezvyčajný outfit. V jednoduchých šatách od Valentina však rozhodne priťahovala pozornosť. 
O zaujímavé geometrické šaty, ktoré decentne zakrývali to čo treba sa odvážnej Kelly Rowland postaral návrhár Georges Chakrana.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára