streda 20. marca 2013

Street FASHION

Army kúsok + vybíjané topánky od Jeffreyho = zásah do čierneho! Keď je to ešte k tomu zaujímavá bunda s koženými rukávmi zladená so skinny nohavicami, skvelou čiapkou aj kabelkou trefa sa ešte zdvojnásobuje!
Koža je in. Tak prečo ju neukázať netradične napríklad na originálnych nohaviciach či golieri kabátu, ktorý tak pôsobí rockovo-elegantne? Červená farba navyše celému outfitu spolu s leopardiou listovou kabelkou dodávajú štipku luxusu. Naopak, kožu skvelo dotvára tričko, ale aj vysoké topánky či doplnky v podobe klobúčika alebo zaujímavého náhrdelníka.
Pokiaľ šlo nositeľke najmä o pritiahnutie pozornosti, určite sa jej tento cieľ podarilo dosiahnuť. Krikľavé farby, výrazná vizáž aj topánky na vražedných podpätkoch si totiž musí všimnúť každý. Palec hore za odvahu.
Zima nie a nie ustúpiť, tak sa proti nej treba ozbrojiť! Napríklad takto jednoducho a pritom neskutočne štýlovo! V ležérnom outfite, ktorý spočíva v obyčajných džínsoch, trendy topánkach, s ktorými mimochodom skvelo ladí čiapka či  v šále, ktorý je nedbalo prehodený okolo krku budete totiž pôsobiť nesmierne moderne!
Biela nikdy nevyjde z módy! Pôsobí totiž jemne, jednoducho, no zároveň elegantne a v tomto prípade aj trošku rebelsky. Najmä  vďaka zaujímavej DIY sukničke, ktorú si kreatívna nositeľka vyrobila sama. Navyše ju aj krásne zladila s jemným svetríkom aj doplnkami a tak celý outfit pôsobí nevinne a čisto.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára