streda 6. marca 2013

Street FASHION

Jedinečný futurizmus spojený s eleganciou. Topánky s priesvitným opätkom , kožené nohavice aj slnečné okuliare pôsobia ako z budúcnosti, zatiaľ čo eleganciu outfitu dodáva zaujímavý béžový kabátik či kabelka.
Rockerka ako má byť! Klasická kožená bunda, tričko s nápisom kapely Pink Floyd , metalické legíny s popraskaným vzľadom aj originálne vysoké topánky spolu vytvárajú ten pravý rockový vzhľad.
Mladý muž 21. storočia, ktorému rozhodne štýl nechýba! Sako a košeľu zladiť s army nohavicami si žiada trochu odvahy, ktorá sa však v tomto prípade naozaj vyplatila. 
Tomuto sa hovorí SWAG! Mladý chalan vie ako zaujať, veď kto by si nevšimol neónovo zelenú čiapku, či neprehliadnuteľnú mikinu s potlačou leva? Outfit skvelo dotvárajú úzke nohavice a žlté plátenky, ktoré práve vďaka odlišnej farbe vytvárajú úžasný celok.
Jedným slovom - krása! Tento outfit je dôkazom toho, že aj vybíjaná móda môže pôsobiť elegantne. Svetrík s ostňami aj vybíjané topánky od Jeffreyho zjemňuje krátka nazberaná čierna suknička či elegantné slnečné okuliare.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára