streda 14. augusta 2013

Teen Choice Awards 2013: Najlepšie Outfity

Uplynulú nedeľu sa v Los Angeles konalo odovzdávanie cien Teen Choice Awards. Známy Gibson Amphiteatre, kde sa udalosť konala tak pravdepodobne posledný krát ožil pred jeho uzatvorením, ktoré sa podľa Los Angeles Times koná už v septembri tohto roku. 
Diváci si mohli na americkej televíznej stanici FOX spolu so svojimi obľúbenými hviezdami vychutnať ich úspechy ako v hudbe, filme, seriáloch, tak aj v športe alebo móde. A móda je to, čo zaujímalo mňa. Najviac samozrejme outfity, v ktorých sa celebrity na modrom koberci predviedli. Tento rok boli (minimálne tie, ktoré sa páčili mne) ladené väčšinou do nestarnúcej čierno-bielej kombinácie v elegantnej forme, čo je pri podujatí, ktoré sleduje najmä veková kategória tínedžerov, ktorí majú radi bláznivé veci trochu nezvyk. No mňa osobne niektoré hviezdičky milo prekvapili. Na odovzdávaní sa samozrejme vyskytlo aj zopár vtipných (Rebel Wilson) či extravagantných (Hana Mae Lee) kúskov, no tu na blogu vám ukážem tie, ktoré ma dostali v pozitívnom zmysle slova.

Bella Thorne sa ukázala v šatách Fausto Puglisi a topánkach Candies. Čiernu listovú kabelka navrhla Diane von Furstenberg.
Avan Jogia sa odel do značky Giorgio Armani.
Lily Collins v tričku Houghton, sukni Fausto Puglisi a topánkach od Briana Atwooda.
Kerry Washington si obliekla roztomilé šaty z dielne Stelly McCartney a topánky Christian Loboutin.
Shay Mitchell v elegantnom overale od Jenni Kayne a lodičkách Jimmy Choo.
One Direction
Little Mix
 Alexandra Daddario žiarila v krémových šatách od Diane von Furstenberg a topánkach Jimmy Choo. Krk jej zdobil šperk značky Stella & Bow.
Troian Bellisario prišla v čipkovaných šatách od Elisabetty Franchi a topánkach od značky Casadei.
Lucy Hale v crop-tope a sukni Houghton, topánkach Stuart Weitzman a s clutchom značky Kotur.
Crystal Reed v peplum tope a nohaviciach Carolina Herrera a topánkach LK Bennett. Biely clutch pochádza z dielne ashlyn'd Clutches.
Sasha Pieterse zahviezdila v zaujímavom outfite značky Naeem Khan. Topánky aj clutch má na svedomí značka Jimmy Choo.
Erin Andrews

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára