streda 21. augusta 2013

Street FASHION

Jeseň sa pomaly, ale isto blíži a takýto outfit je maximálne vhodný na jej privítanie! Elegantná bundička v zelenej farbe výborne oživila modro-bielu kombináciu. Veľká  taška v zemitej farbe navyše predstavuje must-have jesene!
Tento outfit na prvý pohľad pôsobí nedbalo, no takzvaný hipsterský štýl je v kurze! Obzvlášť sa v ňom dá vyblázniť na jeseň v podobe oversize búnd či svetrov, ale aj takzvaných beanie čapíc a mnohých ďalších kúskov, ktoré patria do chladnejšieho jesenného počasia.
Denimová bunda s koženými rukávmi je teraz IN! Aj v tomto outfite je jeho hlavným prvkom, a tak hoci sa so zvyškom oblečenia  nositeľ veľmi nebabral, celkový look vyzerá naozaj štýlovo a moderne!
Zladiť romantické biele šaty s denimovou bundou a martensami nenapadne len tak hocikomu. Táto slečna však vedela čo robí a výsledný outfit jej vyšiel na 100%! Skvelo ho navyše oživila doplnkami v podobe obľúbených, mierne extravagantných guľatých okuliarov, šedej čiapky, ale aj bordovým rúžom na perách.
Aj počas prvých chladnejších dní, ktoré nás čakajú sa dá obliecť farebne, veselo a štýlovo zároveň! V tomto outfite sa to podarilo ako vďaka originálnej bunde, tak aj vďaka ladiacim červeným nohaviciam a modrým teniskám.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára