streda 29. mája 2013

Street FASHION

Prečo sa trochu nepohrať s eleganciou, ktorá nemusí vždy pôsobiť stroho. V tomto outfite je toho dôkazom hravá košeľa s potlačou kvetov, ku ktorej sa skvelo hodí klasická čierna puzdrová sukňa. Veľké plus tomuto outfitu patrí aj za smaragdovozelené doplnky, ktoré výborne celý look oživili.
Hoci v prípade bielej farby ide o klasiku, aj tak si žiada istú dávku odvahy zahaliť sa do nej od hlavy po päty. Táto nositeľka to však zvládla na výbornú. Skvelý kontrast vytvorila vďaka krvavočervenému rúžu a laku na nechty.
Outfit ako stvorený na teplé letné dni! Výrazný top je skvelo zladený s jednofarebnou maxi sukňou v pastelovej farbe a celkový letný look je podčiarknutý originálnymi slnečnými okuliarmi a klobúkom.
To, že kvetinové potlače sú tohtoročným hitom asi netreba pripomínať. Nie každému sa však musí pozdávať ich romantický vzhľad. Keď ho chcete trochu potlačiť, stačí ich skombinovať s čiernou farbou  či originálnymi doplnkami, ktoré jemnosť rozbijú. Tento vintage outfit so štipkou rebélie je toho plným dôkazom.
Kožená biker bunda môže mať aj jemnejšiu podobu - stačí zmeniť farbu, trebárs na mentolovú, ktorá sa skvelo hodí k bielej farbe. Takzvané plesnivé nohavice rušia elegantný vzhľad vrchnej časti a spolu s topánkami outfitu dodávajú výstredný vzhľad.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára